top of page

VŠE CO JSME, JE ODRAZEM NAŠICH MYŠLENEK.

Buddha

 O mně a o SI

" Svět infopodnikání" vznikl díky samotným infopodnikatelům, kteří neustále chrlí nové a nové informace.  A kdo se v tom má vyznat?

Online svět a vzdělávání přes internet mi evokuje velkou prastarou knihovnu, před kterou člověk stojí a netuší, po jaké knize má šáhnout jako první. Natahuje ruce vzhůru nebo se krčí u spodních příček, bere knihu po knize a vedle sebe tvoří hromádky těch titulů, co ho nejvíce zaujaly.

Snad vám tento web usnadní výběr a postupně se zorientujete ve fascinujícím světě infopodnikání, sebe-vzdělávání a internetu.

Tento blog tvořím s nadšením pro sebe samotnou a především pro Vás - mé čtenáře. Jako renesanční člověk se musím neustále vzdělávat v různých oborech. A abych neskákala z jednoho záhonu k druhému, pomáhám si blogem. Živím se jako specialista marketingu a copywriter. Pomáhám druhým plnit své sny v online prostoru díky své přirozené schopnosti tvořit. Mimojiné se také věnuji své druhé vášni - fitness trenérství.

Věřím, že mé články budete číst s chutí a především vás budou inspirovat k sebeuspokojení v osobním i profesním životě. 

                                                                           

                                                                                         

                                                                                            Lenka Vrzalová

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page

Kdo za tím vším stojí?

Lenka Vrzalová, porevoluční dítě, které si již od dětství snaží plnit své sny. Mou vášní je vzdělávání, marketing, psaní a sport. Jsem tu pro Vás, proto se mi nebojte napsat.

Your details were sent successfully!

bottom of page