top of page

Je to jednoduché:

stačí chtít

     

       Chcete zažít flow?

     K tomu tu jsou živé

           SEMINÁŘE

Začněte hned!

 Z poslední akce

 JIRKA MAZUR 

Život na Pravé straně

 

Neseď na dvou židlích

Možná by se mohlo zdát, že po ultra super vzdělávacím dni, který jsem prožila na semináři Jirky Mazura - Život na Pravé straně, budu nebuzená do vlastního infopodnikání či samotného podnikání z Pravé strany. Bohužel nastal opak. Celý týden jsem byla citlivá na každou poznámku o vlastním osamostatnění a měla jsem i slzy na krajíčku. Ne, nejsem přecitlivělá díky utajenému těhotenství, ale Jirka tu vnitřní touhu, která byla sice živena, ale pěkně jsem ji ustlala v hloubi duše, aby tam ještě chvíli zůstala, probudil.

 

Sobota 6.6. 2015 byla vyhraněna jen a jen semináři. Sešli jsme se v Praze o půl 9 a s každým nově příchozím byla cítit zvláštní energie - každý něco očekával. Tento seminář totiž pro většinu z přihlášených značil startovní metu. Do tohoto dne každý jen snil sám doma o tom, jak se stát úspěšným, bohatým, mít spoustu času a nemuset pracovat na projektech pro jiného člověka, ale dělat projekty vlastní. Po skončení semináře už nebylo cesty zpět. Jirka všech 50 účastníků naočkoval Pravým virem. A co je na tom nejlepší? Na tento vir neexistuje lék. Jakmile ho jednou máte v těle, postupuje od hlavy až k patě a probouzí ve vás touhu, zděšení, radost i starost zároveň.

 

Za pár hodin to bude již týden, co se tento vir uhnízdil v mé hlavě. Vidím ho všude, kam se podívám - jako by se mi smál z vnitřní strany oka. Vím, že tuto šokovou terapii musím zažít - musím si totiž pořádně uvědomit, že už je třeba zvednout pořádně zadek a jít něco dělat. Ne jen o tom mluvit, sžírat se touhou a za pár let si říkat: "Já to všechno vím, ale nebyl čas..." Co to ve mě tedy ten Jirka Mazur probudil a proč tomu říká Život na Pravé straně?

 

Pravá strana - to je proces myšlení. Myslet pravostranně je tajemství úspěchu a bohatství. Je to soubor kroků, které usnadní člověku život, v tom slova smyslu, že se obklopí správnými a inspirujícími lidmi, kteří ho budou posouvat dál, nebude ztrácet čas zbytečnostmi a bude plně využívat svůj vlastní potenciál. Pro mě, jako člověka, který se již několik let vzdělává v oboru osobního rozvoje, nebyly slova, které Jirka předával žádnou novinkou. Ale jeho motivování a podpora - to vše v člověku vyvolá jiné pocity, než když doma držíte knížku, podtrháváte si slova a po dočtení ji odložíte zpět do knihovny a maximálně týden se snažíte změnit svůj život. Tento seminář mi dal několik SAKRA momentů.

 

SAKRA č. 1: Sedím jedním malým zadkem na několika židlích, co to znamená? Že žádnou z věcí nemohu dělat pořádně, když tříštím pozornost. Triatlon, fitness, marketing, práce, psaní, domácnost, a určitě by se ještě něco našlo. Pak to vypadá tak, že nestačím trénovat, nestačím dělat tréninkové plány a jídelníčky, nestíhám online marketing, pracuji od nevidím do nevidím, ke psaní nemám slinu a doma mám nepořádek. Takže hurá k vybírání priorit.

 

SAKRA č. 2: Síťování je fakt důležité. I když se to nezdá, jsem hodně papučový typ. Když si mám vybrat mezi tím jít někam ven nebo sedět doma a koukat z okna, vyberu si druhou možnost. Pak se ale nesmím divit, že mám jednu kamarádku z dětství a muže. Činčilu, kočku, želvu a křečka, nepočítám. Takže hurá, budu více společenská.

 

SAKRA č. 3: Neplánuj, ale makej. Ano, jsem mistr v plánování. Na rok 2015 mám dohromady 7 plánovacích kalendářů nebo deníčků. V praxi to vypadá ale tak, že pořád jen plánuju, ale k akci se neodhodlám. Takže hurá, zahodím dva kalendáře a začnu si plnit své sny!

 

Pokud máte chuť zběhnout z levé strany na tu PRAVOU, nezapomeňte pravidelně sledovat Jirkův blog. Naposledy napsal tento inspirující článek: http://jirimazur.cz/jak-ziskat-tajemstvi-z-prave-strany/

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page